В КМДА провели зустріч з екоактивістами та студентами

У Міжнародний день студентів, 17 листопада 2015 року в будівлі Київської міської державної адміністрації відбулась зустріч студентської молоді столиці, представників громадських організацій, які найактивніше допомагали у благоустрої та озелененні столиці протягом року із заступником голови КМДА Петром Пантелеєвим.

Загалом на зібрання запросили представників 12 ВНЗ столиці, а також двох громадських організацій: ГО “Зробимо Україну чистою” та ГО “Сучасний Світ Молоді”. Під час зібрання молодь та заступник очільника міста обговорювали питання впорядкування столиці: прибирання, озеленення та робіт з комплексного благоустрою, обмінювались думками та ідеями.

Володимир Гаркуша наголосив на питанні озеленення міста та запропонував міській владі партнерство у проекті з інноваційним підходом до висадження дерев, кущів та квітів.

Представники ГО “Сучасний Світ Молоді” пропонували розвивати роботу громадських інспекторів з благоустрою та висвітлювати “героїв”, що засмічують територію міста.

Представники Студентської ради міста Києва, які також були на засіданні, подали ідею щодо створення Студентського парку, що буде впорядковано їх силами.

Наприкінці зустрічі заступник голови КМДА вручив листи-подяки за проявлену ініціативу та підтримку акцій з впорядкування восени, свою подяку отримала і наша громадська організаціяю

Leave a Reply

Your email address will not be published.