В столиці висади 70 дубів із Закарпаття

27 жовтня в Парку партизанської слави було висаджено 70 дубів. Більшість саджанців були передані із Закарпаття як подарунок мешканцям столиці. Акцію було проведено за ініціативи ГО “Сучасний Світ Молоді” та Студентської ради міста Києва за підтримки Київської міської державної адміністрації. 

Участь в озелененні міста Києва взяли заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, голова ГО “Сучасний Світ Молоді” Владислав Шелоков, голова Студентської ради Києва Олександр Клімашевський, президент фонду волонтерів Тимофій Нагорний, голова ВГО “Зробимо Україну чистою” Володимир Гаркуша. Крім того, до висадки дерев долучились мешканці довколишніх будинків, ветерани та студенти.

Минулого тижня до міста Києва було передано 60 саджанців дубів із Закарпаття як подарунок містянам. За погодженням з міськими службами, їх було вирішено висадити на території Парку партизанської слави, оскільки ця територія була найбільш пристосована аби прийняти таку кількість дерев. Для того, щоб порівняно невеликі саджанці безпечно “почували себе” біля доріжок парку, вздовж них було також висаджено ще 10 більших саджанців дубів, що були надані КО “Київзеленбуд”.

Висадка дубів 27.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.