Старт акції “Зробимо Україну чистою – 2015!”

Шановні друзі, активісти, партнери!

Ми почали підготовку до чергової п’ятої ювілейної екологічної акції “Зробимо Україну чистою – 2015”, яка відбудеться 25 квітня 2015 року!

Попередній рік приніс великі випробовування для нашої країни, та й теперішній обіцяє бути нелегким. Велика кількість людей залишилася без даху над головою і стали біженцями. Багато загинуло та було поранено. В такий складний час ми вважаємо неетичним залучати гроші та ресурси партнерів та спонсорів на забезпечення екологічної акції з прибирання. Тому ми вирішили повернутися до формату акції “з нульовим бюджетом” – без залучення коштів.

Шановні активісти! Ми просимо вас зробити прості речі і, як результат, прибрати власну домівку:

  • зареєструйтесь на сайті у формі, що знаходиться нижче (ми завжди раді новим обличчям та й матимемо змогу нанести на мапу точки прибирань, щоб інші бажаючі могли до вас долучитися)
  • візьміть вдома кілька мішків для сміття, пару рукавичок, за можливості, граблі чи інший інвентар та
  • вирушайте з друзями до найближчого до вас парку чи іншого місця відпочинку, щоб навести там лад
  • сфотографуйте процес прибирання та надішліть фото на адресу – info@letsdoit.org.ua

Автор кращого фото за критеріями “найбільша кількість учасників” та “найбільше зібраного та відсортованого сміття” отримає у подарунок спеціальний екобрендований планшет Lenovo! Інші призові місця отримають заохочувальні призи.

Якщо ви відчуваєте в собі надзвичайну силу до змін і хочете організувати прибирання у цілому парку чи навіть в кількох, напишіть нам, ми з радістю допоможемо методичними матеріалами, порадами та контактами.

Пам’ятайте! Ніхто, крім вас не покращить життя навколо. Ви і є тими героями, які сьогодні змінюють реальність!